Al onze racefietsen voldoen aan een bepaald kwaliteitsniveau

Allereerst worden alleen racefietsen geleverd met Shimano of Sram groepen/groepsets. De meeste racefietsen zullen een Shimano groepset hebben. Onderdelen van de racefiets als de versnellingen, tandwielen en derailleurs vormen samen de groep/groepset. Shimano staat bekend om zijn kwalitatief goede, correcte geprijsde onderdelen. Ook zijn vervangende onderdelen goed geprijsd en gemakkelijk te verkrijgen.

De Shimano groepen die voor Proefracer worden gebruikt hebben altijd minstens 18 versnellingen  (2 voorbladen en 9 tandwielen achter (9 speed), en minstens het afmontage-niveau van Shimano Tiagra. Proefracers beschikken dus over 9, 10 of 11 speed groepen van Shimano Tiagra, 105, Ultegra of Dura-ace. In de meeste gevallen zal de 105 10 speed groep op de fiets gemonteerd zitten.

De racefietsen zijn gebruikt maar zijn technisch in perfecte staat gebracht. Controlepunten betreffen onder andere het frame, de wielen, de lagers, het balhoofd, de trapas, de ketting en de kabels. De fiets zal bij aflevering perfect schakelen en soepel rijden. Ook zullen de gemonteerde buitenbanden in goede staat zijn voor de juiste grip en de mogelijkheid om de binnenband zelf te vervangen bij het krijgen van een lekke band.

Om te zorgen dat u als klant optimaal de racefiets kunt proberen zal er aan huis de juiste afstellingen worden verricht. Hierbij gaat het om zadelstand, zadelhoogte, stuurhoogte en stuurpositie.

Kortom, een Proefracer:

  • Beschikt over een kwalitatief goede Shimano of Sram groepset

  • Heeft minimaal een Shimano Tiagra afmontage of gelijkwaardig

  • Is technisch helemaal nagekeken

  • Wordt op maat aan huis geleverd

×
×

Basket