Veelgestelde vragen 

 

       Wordt de Proefracer op maat afgesteld? 

     De Proefracer wordt aanhuis op maat afgesteld.Hierbij wordt onder andere gekeken naar de zadelhoogte, zadelstand, stuurhoogte, stuurstand en stuurpenlengte. 

      Wordt de Proefracer weer opgehaald indien ik hem niet wil kopen?  

Ja, indien de racefiets niet wordt gekocht wordt hij weer kosteloos opgehaald. Buiten een straal van 120 kilometer vanaf Eindhoven wordt hier vooraf een bedrag voor afgesproken. De Proefracer wordt weer kosteloos opgehaald wanneer na de huurperiode niet wordt overgegaan tot koop van de racefiets. 

 

      Zit er garantie op de Proefracer racefiets? 

Tijdens de proefperiode worden eventuele gebreken gratis verholpen (zie algemene voorwaarden). Wanneer de racefiets is gekocht is eventuele garantie mogelijk in overleg. Standaard zit er geen garantie bij de prijs inbegrepen.

 

      Wat heb ik nog meer nodig om te starten met wielrennen naast de Proefracer met bijbehorende accessoires?

Naast de racefiets met schoenen, helm en accessoires is het aan te raden om een fietsbroek met zeem te kopen en een fietsshirt. Fietsbroeken beginnen al bij 15 tot 20 euro. Echter, wanneer je van plan bent om langere tochten te fietsen is het aan te raden om een kwalitatief goede fietsbroek te kopen (deze beginnen bij ongeveer 60 euro).
 

      Kan de Proefracer naar keuze worden aangepast?

 Ja, in overleg kunnen er vooraf bijvoorbeeld een dameszadel, een specifieke stuurpen of extra accessoires gemonteerd worden. Ook een upgrade van bijvoorbeeld de wielen is mogelijk in overleg. 

×
×

Basket